Witam mam taki problem mianowicie , stworzyłem galerię w projekcie strony opublikowałem i galeria się nie wyświetla tylko powraca na stronę główna , dodam że galeria ( Komponet ) powstała na bazie danych bez żadnych problemów . natomiast po publikacji nie działa proszę o pomoc
dziękuje z góry
Odpowiedzi do tego tematu: 5
Napisano 22 październik 2011 - 21:53
Napisano 24 październik 2011 - 13:34
To wygląda na błędna składnie w pliku .htaccess. Upewnij się czy masz w nim regułki odpowiedzialne za wyświetlanie galerii, jeśli nie to spróbuj uruchomić proces instalacji galerii od nowa.
Napisano 24 październik 2011 - 17:45
Użytkownik krzysiek dnia 24 październik 2011 - 13:34 napisał
To wygląda na błędna składnie w pliku .htaccess. Upewnij się czy masz w nim regułki odpowiedzialne za wyświetlanie galerii, jeśli nie to spróbuj uruchomić proces instalacji galerii od nowa.
pisałem do serwisu , jeśli mi nie zaradzą to zainstaluję ją jeszcze raz .
Napisano 25 październik 2011 - 18:30
Użytkownik war101 dnia 24 październik 2011 - 17:45 napisał
dziękuje za odpowiedź
No i mi odpowiedzieli z serwisu pomocy tech. .
Problem z Galeria jest to błąd projektowy kreatora, galerie można uruchomić ale należy wydedytować plik php. Niestety po ponownym publikacji kreator ponownie nadpisze swoimi ustawieniami i galeria ponownie stanie się niedostępna. W najblizszym czasie zostanie zaplanowana aktualizacja, która powinna rozwiązać ten błąd. Do tego czasu można ograniczyć się do nanoszenia poprawki, poprzezz dodanie jedyne jednego znaku w pliku z galeria. Jezeli zaistnieje taka potrzeba możemy pomóc w wskazaniu i okresleniu w którym miejscu nalezy dokonać poprawki.
tak więc galeria dalej nie działa i niewiem kiedy i czy w ogóle
Napisano 25 październik 2011 - 18:33
Użytkownik war101 dnia 25 październik 2011 - 18:30 napisał
No i mi odpowiedzieli z serwisu pomocy tech. .
Problem z Galeria jest to błąd projektowy kreatora, galerie można uruchomić ale należy wydedytować plik php. Niestety po ponownym publikacji kreator ponownie nadpisze swoimi ustawieniami i galeria ponownie stanie się niedostępna. W najblizszym czasie zostanie zaplanowana aktualizacja, która powinna rozwiązać ten błąd. Do tego czasu można ograniczyć się do nanoszenia poprawki, poprzezz dodanie jedyne jednego znaku w pliku z galeria. Jezeli zaistnieje taka potrzeba możemy pomóc w wskazaniu i okresleniu w którym miejscu nalezy dokonać poprawki.
tak więc galeria dalej nie działa i niewiem kiedy i czy w ogóle
Co to znaczy dodania jednego znaku w pliku galeria ,?
Napisano 24 grudzień 2011 - 12:02
Witam
Odświeżę temat i się podepnę bo mam identyczny problem jak Majsterkowicz dokładnie ten sam kłopot jakieś propozycje jak temu zaradzić ??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych