Skocz do zawartości

Galeria zdjęć nie otwiera się

galeria na bazie danych

• Nie możesz odpowiedzieć
Odpowiedzi do tego tematu: 5

#1 war101

Majsterkowicz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 Postów

Napisano 22 październik 2011 - 21:53

Witam mam taki problem mianowicie , stworzyłem galerię w projekcie strony opublikowałem i galeria się nie wyświetla tylko powraca na stronę główna , dodam że galeria ( Komponet ) powstała na bazie danych bez żadnych problemów . natomiast po publikacji nie działa proszę o pomoc
dziękuje z góry

#2 krzysiek

Mega Majster !

• Moderatorzy
  • 1126 Postów
  • MiejscowośćLublin

Napisano 24 październik 2011 - 13:34

To wygląda na błędna składnie w pliku .htaccess. Upewnij się czy masz w nim regułki odpowiedzialne za wyświetlanie galerii, jeśli nie to spróbuj uruchomić proces instalacji galerii od nowa.
Dołączona grafika
prot - Profesjonalne Technologie, http://prot.pl

#3 war101

Majsterkowicz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 Postów

Napisano 24 październik 2011 - 17:45

Wyświetl postUżytkownik krzysiek dnia 24 październik 2011 - 13:34 napisał

To wygląda na błędna składnie w pliku .htaccess. Upewnij się czy masz w nim regułki odpowiedzialne za wyświetlanie galerii, jeśli nie to spróbuj uruchomić proces instalacji galerii od nowa.
dziękuje za odpowiedź
pisałem do serwisu , jeśli mi nie zaradzą to zainstaluję ją jeszcze raz .

#4 war101

Majsterkowicz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 Postów

Napisano 25 październik 2011 - 18:30

Wyświetl postUżytkownik war101 dnia 24 październik 2011 - 17:45 napisał

dziękuje za odpowiedź
pisałem do serwisu , jeśli mi nie zaradzą to zainstaluję ją jeszcze raz .

No i mi odpowiedzieli z serwisu pomocy tech. .

Problem z Galeria jest to błąd projektowy kreatora, galerie można uruchomić ale należy wydedytować plik php. Niestety po ponownym publikacji kreator ponownie nadpisze swoimi ustawieniami i galeria ponownie stanie się niedostępna. W najblizszym czasie zostanie zaplanowana aktualizacja, która powinna rozwiązać ten błąd. Do tego czasu można ograniczyć się do nanoszenia poprawki, poprzezz dodanie jedyne jednego znaku w pliku z galeria. Jezeli zaistnieje taka potrzeba możemy pomóc w wskazaniu i okresleniu w którym miejscu nalezy dokonać poprawki.

tak więc galeria dalej nie działa i niewiem kiedy i czy w ogóle :(

#5 war101

Majsterkowicz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 4 Postów

Napisano 25 październik 2011 - 18:33

Wyświetl postUżytkownik war101 dnia 25 październik 2011 - 18:30 napisał

No i mi odpowiedzieli z serwisu pomocy tech. .

Problem z Galeria jest to błąd projektowy kreatora, galerie można uruchomić ale należy wydedytować plik php. Niestety po ponownym publikacji kreator ponownie nadpisze swoimi ustawieniami i galeria ponownie stanie się niedostępna. W najblizszym czasie zostanie zaplanowana aktualizacja, która powinna rozwiązać ten błąd. Do tego czasu można ograniczyć się do nanoszenia poprawki, poprzezz dodanie jedyne jednego znaku w pliku z galeria. Jezeli zaistnieje taka potrzeba możemy pomóc w wskazaniu i okresleniu w którym miejscu nalezy dokonać poprawki.

tak więc galeria dalej nie działa i niewiem kiedy i czy w ogóle :(

Co to znaczy dodania jednego znaku w pliku galeria ,?

#6 chudzik2145

Majsterkowicz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 3 Postów

Napisano 24 grudzień 2011 - 12:02

Witam :) Odświeżę temat i się podepnę bo mam identyczny problem jak Majsterkowicz dokładnie ten sam kłopot jakieś propozycje jak temu zaradzić ??

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych